Om oss

Strängnäs bilskrot – din trygga och snabba bilskrot

 

För oss på Strängnäs bilskrot är trygghet en viktig grundsten. Tack vare vår långa erfarenhet och höga kompetens vet vi vad som krävs för att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen. Trygghet är något som såväl du som kund som våra anställda ska uppleva, därför följer vi alltid alla lagar och regler som krävs för branschen. 

Står ditt fordon någonstans i Stockholms, Uppsalas, Västmanlands, Södermans eller delar av Östergötlands Län hämtar vi din bil smidigt och effektivt. På strängnäs bilskrot skrotar vi nämligen tusentals fordon – varje år.

Vi försöker att alltid vara så miljövänliga som möjligt i vårt arbete. Det innebär att vi försöker köra efter planerade rutter och använda oss av stora transportbilar som kan hämta flera fordon varje runda. Vill du läsa mer om vårt miljöarbete? Scrolla lite längre ner på sidan!

Som medlemmar i Sveriges Bilåtervinnares riksförbund (SBR) samt LAGA bedriver vi en seriöst bilskrotsverksamhet där dagligen arbetar för att hjälpa dig med att skrota din bil på ett tryggt sätt. Oavsett om din bil är svensk eller utlandsregistrerad tar vi hand om den, från hämtning till demontering. 

Miljö och kvalitet

 

Vi arbetar regelbundet med miljö och kvalitet. För oss är det viktigt att såväl anställda som miljön mår bra. Därför försöker vi alltid sträva efter ett arbetssätt där miljön tar så lite skada som möjligt. Förutom återvinning och återanvändning försöker vi alltid ha miljö och kvalitet i fokus.

Vårt kvalitetsarbete ska utföras i linje med de lagar och krav som finns gällande kvalitet för att uppnå en hög kundnöjdhet. Men kvalitet innebär inte endast nivån på våra produkter hos LAGA, utan även vad vi levererar för bemötande och kompetens ut mot kund samt vår personals välmående. Vi anser att om vår personal trivs och mår bra kommer det också lysa igenom i deras arbete. 

För att vi ska kunna följa de riktlinjer och krav som finns på vårt arbete tycker vi att det är viktigt att vår personal har rätt kompetens. Därför utbildas de för att bli mer miljö- och kvalitetsmedvetna så att vi hela tiden kan utvecklas.